0_Maqedoni.PortalKulturëKulturë.PortalPolitikë

Komision për menaxhimin e përbashkët midis Maqedonisë së Veriut dhe Shqipërisë me trashëgiminë kulturore dhe natyrore të rajonit të Ohrit

Ministri pa resor i obliguar për Diasporën, Edmond Ademi në cilësinë e kryetarit të Komisionit kombëtar për UNESKO-n dje në Tiranë realizoi takime pune me ministrat e Kulturës dhe të Mjedisit Jetësor të Shqipërisë, Elva Margariti dhe Blendi Klosi.

Back to top button
Close