0_Maqedoni.Portal0_Web_AktualeBiznesBiznes.PortalBiznis.SlajderEkonomiShoqëri

Kemi alkool më të lirë në gjithë Evropën

- Alkool më të shtrenjtë në mesin e të gjithë 28 vendeve anëtare të Bashkimit Evropian paguajnë banorët e Finlandës, përderisa më të lirë në Bullgari dhe Rumani, tregojnë të dhënat e Eurostat për vitin 2018.

Back to top button
Close