0_Maqedoni.PortalShoqëri

Kabineti i Ivanovit: Kryetarja e KSHPK me të pavërteta tenton ta manipulojë opinionin

Kabineti i ish-presidentit Gjorge Ivanov kumtoi se Marrëveshjen të cilën e ka nënshkruar Shërbimi për Punë të Përgjithshme dhe të Përbashkët me qëllim të përdorimit të hapësirave për zyrën e ish-presidentit, pason mbi bazën e Ligjit për të Drejtat e Presidentit dhe familjes së tij pas përfundimit të detyrës dhe se kryetarja e Komisionit shtetëror për parandalim të korrupsionit sot në konferencë për shtyp ka dhënë të pavërteta dhe me vetëdije ka tentuar të manipulojë me opinionin.

Back to top button
Close