0_Maqedoni.PortalBiznesBiznes.PortalBiznis.SlajderEkonomiKorrespondentë MKDLajme nga komunat

Ka filluar asfaltimi i rrugës ekspres Shtip- Radovish

Ka filluar asfaltimi i rrugës ekspres Shtip- Radovish nga birraria "Imako" në drejtim të fshatit Dollani. Ministri për Transport dhe Lidhje, Goran Sugareski dhe drejtori i NP për Rrugë Shtetërore, Zoran Kitanov gjatë mbikëqyrjes së punëve ndërtimore ka thënë se kjo është shembull se si duhet të ndërtohet. Janë të kënaqur nga dinamika e ndërtimit të kompanisë "Shtrabag" dhe konsiderojnë se ky segment rrugor do të jetë para afatit të vërtetuar.

Back to top button
Close