Kultura.SlajderKulturëKulturë.Portal

“Italia e vogël udhëton” në platonë para Operës dhe Baletit Kombëtar

Tinguj xhaz, italiane, franceze dhe latino janë në programin e koncertit të pestë "Italia e vogël udhëton" që do të mbahet sonte prej orës 19.30 nën qiell të hapur në platonë para Operës dhe Baletit Kombëtar.

Back to top button
Close