Fotoservis

Instituti për Trashëgimi Kulturore dhe Shpirtërore të Shqiptarëve

Zëvendëskryeministri për Çështje Evropiane Bujar Osmani e vizitoi Institutin për Trashëgimi Kulturore dhe Shpirtërore të Shqiptarëve dhe u takua me drejtorin e këtij Instituti Skender Asani

Провери го и ова

Close
Back to top button
Close