0_Maqedoni.PortalPolitikë

Grupi i Punës nga Kuvendi për vizitë zyrtare në IPN Burgu në Shkup

Në kuadër të kompetencave të veta, Grupi i Punës i Komisionit të Përhershëm Anketues për Mbrojtjen e Lirive dhe të Drejtave të Qytetarit të Kuvendit të Republikës së Maqedonisë së Veriut nesër do të realizojë vizitë zyrtare në IPN Burgu Shkup - Shkup.

Back to top button
Close