0_Sport,PortalFutbollSport.Slajder

Futbollistët nga Maqedonia e Veriut me progres prej dy vendeve në rang listën më të re të FIFA-s

Reprezentacioni i Maqedonisë së Veriut në futboll shënon rritje prej dy vendeve në rang listën e FIFA-s të publikuar sot dhe tani ndodhet në vendin e 69-të.

Back to top button
Close