Fotoservis

Fillim i trajnimit për biznes

Ministrja e Punës dhe Politikës Sociale Mila Carovska mori pjesë në fillimin e trajnimit për biznes-këshilltarë në Agjencinë për punësim të Republikës së Maqedonisë së Veriut

Back to top button
Close