0_Maqedoni.Portal0_Web_AktualeMakedonija.SlajderPolitikëVideo deklaratë

Filipçe: Duhet të kthehet besimi midis pacientëve dhe punonjësve shëndetësor

Duhet të zbatohet proces i kthimit të besimit  midis pacientëve dhe punonjësve shëndetësor, të dërgohet porosi se me dhunë  nuk zgjidhen punët, theksoi ministri i Shëndetësisë Venko Filipçe, i cili sot ka marrë pjesë në protestën kundër dhunës ndaj punonjësve shëndetësor.

Back to top button
Close