Të Tjera

Evropa zgjodhi përfaqësuesit në Agjencinë Botërore për luftë kundër dopingut

- Komiteti Evropian për Agjencinë Botërore Antidoping me votim të fshehtë i zgjodhi, ministrin për të Rinj dhe Sport të Ukrainës, Zhdanov si anëtar të dytë të Këshillit të Evropës në Bordin e Fondacionit VADA (Agjencia botërore për luftë kundër dopingut) dhe ministrin e Sportit të Luksemburgut, Dan Kersh si anëtar evropian i Komitetit Ekzekutiv të VADA.

Back to top button
Close