EvropëEvropë.Portal

Evakuohen 900 emigrantë në Lamansh të Francës

Policia franceze i ka evakuuar së paku 900 emigrantë nga një sallë sportive dhe një kamp refugjatësh në afërsi të Lamanshit, për shkak të druajtjeve të autoriteteve për siguri dhe higjienë në qytet.

Back to top button
Close