0_Maqedoni.PortalKorrespondentë MKDShoqëri

Është djegur një kamion dhe pjesë e konstruksionit të çatisë së depos në Strumicë

Në një depo në rrugën "Marshall Tito" në Strumicë sot në mëngjes është djegur një automjet transportues dhe pjesa e konstruksionit të çatisë, informojnë nga Njësia territoriale kundër zjarreve të Strumicës.

Back to top button
Close