EvropëEvropë.PortalKorrespondentë BotëSvet.Slajder

Emanul Makron paralajmëroi politikë më të ashpër ndaj emigrimit dhe azilit

 Presidenti i Francës Emanuel Makron, duke folur  para rreth  dyqind anëtarëve të shumicës së tij parlamentare, pesëmbëdhjetë ditë para debatit në Asamblenë kombëtare dhe Senatin për migrim, të caktuar  për më 30 shtator dhe 2 tetor, paralajmëroi  ashpërsim të politikës franceze për azilin dhe emigrimin, lajmëron korrespondenti i MIA-s.

Back to top button
Close