0_Maqedoni.PortalShoqëri

Ekipi qeveritar do të njoftohet me modelin zviceran të mësimit përmes punës

Zëvendëskryetari për Çështje Ekonomike Koço Angjushev, ministrja e Punës dhe Politikës Sociale Milla Carovska dhe ministri i Arsimit dhe Shkencës Arbër Ademi prej sot deri më 19 shtator do të jenë për vizitë pune në Zvicër ku do të njoftohen  me përvojat zvicerane për arsim dhe trajnim profesional.

Back to top button
Close