BallkanBallkan.PortalKorrespondentë Botë

Dy ish-eprorë të UÇK-së intervistohen nga Gjykata speciale për krime të luftës në Kosovë

Zëvendëskomandanti i Shtabit të përgjithshëm të Ushtrisë Çlirimtare të Kosovës (UÇK) Sokol Bashota dhe ish-komandanti i UÇK-së, Naim Maloku do të paraqiten sot dhe nesër para Gjykatës speciale për krime të luftës gjatë dhe pas luftës në Kosovë gjatë periudhës 1998-99, lajmëroi korrespondenti i MIA-s nga Prishtina.

Back to top button
Close