Фотосервис

Договори: Стратегијата на Ромите

Министерот за локална самоуправа Горан Милевски потпиша договори за распределба на средствата од Буџетот на РСМ за 2019 г. за поддршка на имплементација на Стратегијата на Ромите.

Back to top button
Close