Lajme nga komunatShkup

Dita e dytë e Javës evropiane të mobilitetit me aktivitete interesante

Ecje nëpër Kopshtin zoologjik për nxënësit e shkollave fillore  manifestim argëtues-rekreativ "Ecni për shëndet" dhe tribunë për hapat që i ka ndërmarrë Qyteti i Shkupit që kontribuojnë për mobilitet më të mirë, janë pjesë nga aktivitetet që janë caktuar për sot, në ditën e dytë të Javës Evropiane të mobilitetit 2019 në Shkup, kumtoi Qyteti i Shkupit.

Back to top button
Close