0_Maqedoni.Portal0_Web_AktualePolitikë

Deskoska: Nuk është rrezikuar siguria e materialeve përgjuese në ndërtesën e PSP-së

Ministrja e Drejtësisë dhe anëtare e  KE të LSDM-së, Renata Deskoska thotë se nuk është rrezikuar siguria e përgjimeve në objektin e PSP-së, për shkak se prokurori republikan i ka marrë kompetencat dhe ai tani formalisht kujdeset për këto materiale, në arkën e njëjtë siç kanë qëndruar deri më tani.

Back to top button
Close