BallkanBallkan.PortalKorrespondentë Botë

Dendias: Greqia e mbështet perspektivën evropiane të fqinjëve me kusht që të përmbushen kriteret

Zgjerimi i BE-së dhe perspektiva evropiane e vendeve të Ballkanit Perëndimor ishte një prej temave për të cilat kanë biseduar ministrat e punëve të jashtme të Gjermanisë dhe të Greqisë, Hajo Mas dhe Nikos Dendias, në takimin e tyre të sotëm në Berlin, njoftoi korrespondentja e MIA-s nga Athina.

Back to top button
Close