0_Maqedoni.PortalPolitikë

Carovska dhe Ademi në takim pune me bashkësinë donatore për sektorin – arsim, punësim dhe politikë sociale

Ministri i Arsimit dhe Shkencës, Arbër Ademi dhe ministrja e Punës dhe Politikës Sociale Mila Carovska sot morën pjesë në takimin e punës me donatorët ndërkombëtarë për sektorin arsim, punësim dhe punë sociale.

Back to top button
Close