EvropëEvropë.Portal

BE: Negociuesit u pajtuan për t’i vazhduar bisedimet

Bashkimi Evropian sot kumtoi se negociuesit britanikë dhe evropianë janë pajtuar të vazhdojnë me bisedimet e orientuara ndaj tejkalimit të krizës rreth Bregzitit.

Back to top button
Close