0_Maqedoni.Portal0_Web_AktualePolitikë

Azmanov: Boki 13 më kërcënohej me dokumente nga PSP-ja dhe Policia financiare

- Biznesmeni Zoran Azmanov sot ishte në Prokurorinë Publike, ku dëshmoi në lidhje me rastin "Reket", me çka theksoi se në prokurori ishte që ta përmbushë rrëfimin.

Back to top button
Close