Астрономски календар

Астрономски календар

Денеска е вторник, 17 септември 2019 година, 260-иот ден во годината. До крајот на годината остануваат уште 105 дена.

Скопје, 17 септември 2019 (МИА) – Денеска е вторник, 17 септември 2019 година, 260-иот ден во годината. До крајот на годината остануваат уште 105 дена.

Сонцето во Скопје изгреа во 6 часот и 14 минути, а ќе зајде во 18 часот и 42 минути.

Денов трае 12 часа и 28 минути.

Месечината, која е во фаза на полна Месечина, ќе изгрее во 20 часот и 32 минути, а ќе зајде во 9 часот и 4 минути.

Провери го и ова

Close
Back to top button
Close