0_Maqedoni.PortalLajme nga komunatPartitë politike

Asfaltohet pjesa e ngelur e rrugës regjionale Gostivar – Sërmnovë

Premtimi i liderit të BDI-së, Ali Ahmeti nënkryetarit, Nevzat Beja dhe drejtorit të Ndërmarrjes Publike “Rrugët e Maqedonisë”, z. Bekim Memeti, pa kaluar ende një muaj u bë realitet. Sot, filloi riasfaltimi i dy kilometrave të ngelura të rrugës magjistrale Gostivar – Sërmnovë dhe që finalizon këtë aks rrugor prej gjithsej 15 kilometra, deri në hyrje të fshatit Sërmnovë.

Back to top button
Close