Фотосервис

Арбер Адеми во посета на ООУ „Лирија“

Министерот за образование и наука Арбер Адеми и градоначалникот на општина Чаир Висар Ганиу во посета на училишниот објект на ООУ „Лирија“ каде се врши реконструкција

Back to top button
Close