Fotoservis

Arbër Ademi për vizitë në SHF “Liria”

Ministri i Arsimit dhe Shkencës Arbër Ademi dhe kryetari i komunës së Çairit Visar Ganiu për vizitë në SHF "Liria"

Back to top button
Close