0_Maqedoni.Portal0_Web_AktualePolitikë

Aktivizëm i të rinjve në Kuvend për Ditën e demokracisë

Klubi për çështje rinore dhe politika në kuadër të Kuvendit të Republikës së Maqedonisë së Veriut, i mbështetur prej Institutit Kombëtar Demokratik (IKD), sot organizon ngjarje me rastin e shënimit të 15 Shtatorit - Ditës Ndërkombëtare të Demokracisë, në të cilin disa organizata rinore do t'i promovojnë aktivitetet e veta.

Back to top button
Close