0_Web_AktualeLajme nga komunatShkup

Aksion masiv për pastrimin e komunave të Shkupit me rastin e Ditës botërore të pastrimit

- Aksion masiv për pastrim të përgjithshëm  në të gjitha komunat e qytetit do të zbatohet sot në organizim të Qytetit të Shkupit dhe NP "Higjiena Komunale" -Shkup.Në kuadër të aksionit do të largohen grafitet me përmbajtje fyese që nxisin gjuhë të urrejtjes, intolerancë etnike dhe fetare.

Back to top button
Close