BallkanBallkan.PortalKorrespondentë Botë

Zjarre në Shqipëri, Meta kërkon masa urgjente nga kompetentët

Shumë zjarre kanë shpërthyer në territorin e Shqipërisë, ndërsa sipas madhësisë dhe rrezikut që e sjellin është ai në Tepelenë dhe në Shëngjin, ku zjarri po afrohet rreth shtëpive, njofton korrespondenti i MIA-s nga Tirana.

Back to top button
Close