Partitë politike

VMRO-DPMNE. Zaev tregoi se nuk ka për qëllim ta reformojë LSDM

Zaevi është i dëshpëruar. I futur në krime dhe korrupsion kërkon ndihmë dhe mbështetje që ta largojë vëmendjen nga vetja. Ato me përvojë e shmangin sepse e dimë se i afrohet fundi dhe për këtë duhet t'i kthejë kuadrot me të cilët e ka krijuar koalicionin me krimin dhe mafien. Për këtë duhet të kërkojë ndonjë të ri dhe pa përvojë i cili do t'i besojë se tërë problemi ka qenë në"një kriminel, gazetari kapriçioz dhe pederasti".

Back to top button
Close