Partitë politike

VMRO-DPMNE: Institucionet tërësisht janë të shtupura dhe në shërbim të krimit të Zaevit

Zoran Zaevi është koka e oktapodit kriminel i cili e shkatërron Maqedoninë. Institucionet tërësisht janë të shtypura dhe të lëna në shërbim të krimit të Zaevit dhe bashkëpunëtorëve të tij.

Провери го и ова

Close
Back to top button
Close