0_Maqedoni.PortalShoqëriTemë

Viti më i zi në rrugë, brenda gjashtë muajve 70 viktima

Në gjashtë muajt e parë të vitit 2019, 70 persona kanë humbur jetën në aksidente rrugore në shtet. Në vitin 2018, sipas të dhënave të SPB Shkup, numri i përgjithshëm i viktimave të aksidenteve rrugore është 118. Për Forumin për aktivizëm qytetar, viti 2019 është viti më i errët për Republikën e Maqedonisë së Veriut ore në rrugë dhe nevojiten ndryshime urgjente sistemore.

Back to top button
Close