BotëBotë.Portal

Ushtria braziliane e gatshme ta mbrojë Amazonën

Ushtria braziliane është e gatshme ta mbrojë pyllin e Amazonës, deklaroi sot komandanti i forcave të armatosura të Brazlit, Edison Leal Puzhol, ndërsa rritet presioni ndërkombëtar ndaj vendit dhe kërkohet aksion më i madh në luftën kundër zjarreve pyjore.

Back to top button
Close