Fotoservis

U nënshkruan marrëveshje për grant

Zëvendësministrja e FInancave, Shiret Elezi dhe kryetarët e 11 komunave nënshkruan marrëveshje për mjete granti dhe kredi përmes Projektit për përmirësim të shërbimeve komunale - MSIP

Провери го и ова

Close
Back to top button
Close