Fotoservis

Takim i Osmanit me Tuti Tuprainen dhe Peka Havisto

Takim i zëvendëskryeministrit Osmani me ministren e Punëve Evropiane, Tuti Tuprainen dhe ministrin e Punëve të Jashtme, Peka Havisto

Back to top button
Close