0_Maqedoni.PortalPartitë politike

Sugareski: Mbesim të përkushtuar në luftën kundër krimit dhe korripsionit

Mbesim të përkushtuar në përpjekjet e Deklaratës që e aprovuam për luftë kundër krimit dhe korrupsionit, komunikimi në parti është i shkëlqyer midis të gjithë funksionarëve, organet gjyqësore mund t'i përdorin të gjitha mjetet për cilindo qoftë funksionar të LSDM-së.

Back to top button
Close