Фотосервис

Средба на Васко Ѓурчиновски со Хакон Брун Хансен

Средба на началникот на Генералштабот на Армијата, генерал-потполковник Васко Ѓурчиновски со началникот на Генералштабот на вооружените сили, адмирал Хакон Брун Хансен

Back to top button
Close