Фотосервис

Средба на Радмила Шекеринска со Хакон Брун Хансен

Средба на министерката за одбрана Радмила Шекеринска со началникот на Генералштабот на вооружените сили, адмирал Хакон Брун Хансен

Back to top button
Close