0_Maqedoni.Portal0_Web_AktualeSektori civil

SPASH kërkon rritje të pagave të punonjësve në arsim

Sindikata e pavarur për arsim dhe shkencë (SPASH) sot e përshëndeti vendimin e Qeverisë dhe të Ministrisë së Punës dhe Politikës Sociale për ta rritur pagën e të punësuarve në arsim që të jetë e ngjashme ose e njëjtë si rritja e të punësuarve në kopshtet.

Провери го и ова

Close
Back to top button
Close