0_Sport,PortalFutboll

“Skaj Italia”: Barcelona dhe PSZH merren vesh për Nejmarin

Shefat e Pari Sen Zhermenit dhe Barcelonës janë dakorduar për transferin e Nejmarit, pohon "Skaj Italia". Marrëveshja përfshin Ivan Rakitiqin dhe Zhan Kler Todibon si dhe shumën multi-milionëshe që nuk është përmendur. Negociatat vazhdojnë me qëllim të shpjegohen detajet e marrëveshjes. Një nga autoritetet e larta të gazetarisë, Xhanluka di Marcio poashtu e ka konfirmuar marrëveshjen.

Back to top button
Close