BallkanBallkan.PortalKorrespondentë Botë

Shqipëria ndaloi hyrje të rreth 400 tonë mish nga Brazili, Kanadaja dhe Qiproja

Agjencia shqiptare për kontroll të ushqimit sot ndaloi hyrje të gjithsej 387,1 tonë mish të importuar nga Brazili, Kanada dhe Qiproja. 

Back to top button
Close