BotëBotë.Portal

Shpërthim në Bregun Perëndimor, vritet një vajzë izraelite

Në një shpërthim në Bregun Perëndimor, për të cilin Izraeli e akuzon Palestinën, është vrarë një vajzë 17-vjeçare, ndërsa babai i saj dhe vëllai janë plagosur, kumtuan autoritetet izraelite.

Back to top button
Close