BallkanBallkan.PortalSvet.Slajder

Shi i rrëmbyeshëm e përfshiu Stambollin, një person humb jetën

Shi i rrëmbyeshëm e ka përfshirë sot qytetin turk Stambollin, duke përmbytur edhe podrume, ndërsa u bllokua edhe qarkullimi hekurudhor dhe ai ajror. 

Back to top button
Close