0_Maqedoni.Portal0_Web_AktualePolitikë

Shënohet 18 vjetori i nënshkrimit të Marrëveshjes së Ohrit

Tetëmbëdhjetë vjet nga nënshkrimi i Marrëveshjes kornizë të Ohrit, ideja e saj dhe vizioni janë prezent në jetën tonë politike dhe shoqërore. Ne do të vazhdojmë më tej, me përmirësimin e kapaciteteve institucionale, ashtuqë përbërja multietnike në shtet të jetë vlerë e shtuar në familjen e madhe evropiane, ka deklaruar zëvendëskryeministri dhe ministër për Sistem politik dhe marrëdhënie mes bashkësive, Sadulla Duraki.

Провери го и ова

Close
Back to top button
Close