EvropëEvropë.Portal

Shefja e SPO-së austriake cak i sulmeve për shkak të pushimit në San Trope

 Fotografia e shefes së Partisë Socialdemokrate të Austrisë (SPO) Pamela Rendi Vagner nga  një klub luksoz dhe prestigjioz në pushimoren në Sen Trope, Francë shkaktuan bujë në opinion.

Back to top button
Close