0_Maqedoni.PortalMKD

Shefi i SHM-së së armatës bullgare, Bocev në takime me Shekerinskën dhe Gjurçinovskin

Shefi i shtatmdhorisë së Forcave të Armatosur të Republikës së Bullgarisë, Andrej Bocev, në kuadër të vizitës zyrtare treditore në Republikën e Maqedonisë së Veriut sot qëndroi në Ministrinë e Mbrojtjes dhe SHM-së së Armatës.

Back to top button
Close