0_Maqedoni.PortalMakedonija.SlajderPolitikë

Seanca të reja për “Titanik” dhe “Titanik 3”

Në Gjykatën penale sot duhet të vazhdojë gjykimi për parregullsitë zgjedhore "Titanik" të Prokurorisë Speciale Publike. Seanca paraprake u shty për shkak të mungesës së anëtarit të këshillit gjyqësor, gjykatësit Ognen Stavrev.

Back to top button
Close