0_Maqedoni.PortalPolitikë

Ruskovska e konfirmoi vërtetësinë e fotografisë në faqen e parë të deklaratës së Kamçevit

Prokurorja për krim të organizuar dhe korrupsion, Vilma Ruskovska e ka konfirmuar vërtetësinë e fotografisë në faqen e parë të proceverbalit, ku jepen citate të dëshmisë së biznesmenit Orce Kamçev i akuzuar për rastin "Perandoria", publikuar dje në disa portale.

Back to top button
Close