EvropëEvropë.Portal

Ruset do të mund që të jenë kamioniste, marinare dhe makiniste

Ruset në të ardhmen do të mund që të punojnë  si shofere kamioni, makiniste, marinare, njoftoi Ministri ruse e Punës pasi që e rishqyrtoi listën e profesioneve që janë të ndaluara për femrat në Rusi. 

Back to top button
Close